Geschiedenis tussen wetenschap en publiek

Advies

U denkt aan een historische activiteit maar u weet nog niet precies wat? U wilt de inrichting van uw museum vernieuwen? U zoekt naar mogelijkheden om uw publiek beter te bereiken? Storia geeft graag advies en begeleiding.

 

Boeken

Van een kleine kleurrijke publieksbrochure tot een gedegen boekwerk op basis van archiefonderzoek: Storia kent veel mogelijkheden voor historische publicaties.

 

Evenementen

Fietsroutes, Monumentendagen of een compleet historisch festival: Storia bedenkt samen met u de inhoud, bewaakt afspraken en budget en zorgt voor de coördinatie.

 

Onderzoek

Storia weet de weg in archieven, verricht snel en deskundig literatuuronderzoek, speurt naar beeld of museumvoorwerpen en is zeer ervaren in het afnemen van interviews.

 

Projectleiding

Heldere afspraken, tijdige terugkoppeling, goede bewaking van planning en budget en veel aandacht voor samenwerking, dat zijn de uitgangspunten die Storia hanteert als het gaat om projectleiding.

 

Tentoonstellingen

Storia heeft veel ervaring in het samenstellen en begeleiden van tentoonstellingen, of het nu gaat om conceptontwikkeling, onderzoek, samenstelling of projectleiding.